Visie & Missie

Visie (hier geloven wij in en hier staan we voor)

Ontwikkeling leidt tot inspiratie, succes en geluk. Vanuit deze overtuiging helpen wij ondernemers bij de ontwikkeling van hun bedrijf . Door ervoor te zorgen dat mensen zich blijvend kunnen ontwikkelen raken ze geïnspireerd en blijven ze gemotiveerd om het beste uit zichzelf en uit het bedrijf te halen.

Dát is wat ons drijft, waar we ervaring in hebben, resultaten mee boeken en ongelofelijk veel plezier aan beleven.

Missie (hier gaan we voor)

“Onze missie is om samen met MKB-ondernemers meer grip, succes en plezier in ondernemen te realiseren, waardoor zakelijke ambities uitkomen". 

Strategie (hoe pakken we dat aan)

Door het geven van inzicht zorgen wij ervoor dat je je bedrijf financieel kunt aansturen vanaf de achterkant van een bierviltje. Daardoor krijg je grip (en rust). We zorgen dat je klanten vindt, boeit en bindt, zodat je succesvoller zaken doet. Tijdens onze samenwerking zorgen we ervoor dat jij je persoonlijk en als leider verder ontwikkelt, waardoor je meer plezier hebt in ondernemen.

Door als (gecertificeerd MKS®) bedrijfsadviseurs en business coaches actieve begeleiding te verzorgen op het gebied van ondernemersvaardigheden, voegen wij waarde toe doordat jij je blijft ontwikkelen, in íedere fase.

Kernwaarden

 • Inspiratie
  Ervoor zorgen dat je anders leert en durft te kijken naar jezelf en je bedrijf
 • Succes
  In alles wat we doen zijn wij erop gebrand alles uit jou, je bedrijf en onszelf te halen
 • Geluk
  Plezier hebben in wat je doet en lol hebben met de mensen met wie je het doet. Een basisvoorwaarde voor ons, onze opdrachtgevers en alle andere betrokkenen met wie wij samenwerken.
 • Samen
  Zorgen dat je er zin in krijgt om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen en je laten zien wat het voor je doet