SCAN-PLAN-DO-CHECK METHODE

Om samen met onze opdrachtgever resultaten te kunnen bepalen én behalen, hanteren wij de SCAN-PLAN-DO-CHECK methode. Op de volgende pagina's vind je terug wat de stappen inhouden.

Kennismaken

We willen weten wat je drijft en wat jou beweegt. Maar we willen ook graag weten hoe jij jouw bedrijf ziet en wat je op dit moment aan het doen bent. En jij bent benieuwd naar of wij wel toegevoegde waarde hebben voor jou. Maar belangrijker misschien nog: of we wel een klik hebben samen. Daarom is het goed om elkaar eerst eens te ontmoeten.

Daarnaast willen we weten waar je voor staat, zijn we benieuwd naar waar je voor gaat en wat je doelstellingen zijn. Waarop zijn die gebaseerd? En zijn ze wel reëel? Hoe stuur jij je bedrijf? Vervolgens laten we zien wat er mogelijk is met jouw bedrijf, op basis van jouw eigen ambities. Waarbij jouw uitdagingen centraal staan.

Samen kijken naar waar jij staat. Persoonlijk en met je bedrijf. Wanneer je namelijk een doel wilt bereiken heb je niet alleen een duidelijk eindpunt nodig, maar ook een goed vertrekpunt. Door te kijken waar je nu staat zorgen we voor een juist vertrekpunt.

Ontwikkeltrajecten als deze zijn even verhelderend als confronterend. Het is logisch om te doen en tegelijkertijd spannend om aan te beginnen. Het geeft enerzijds rust en zet anderzijds heel veel in gang.

Durf jij het aan?